Iris siciliani

Iris siciliani

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u. 10min
18 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 280 g di latte
  • 30 g zucchero
  • 15 g di lievito di birra fresco
  • 550 g di farina tipo 00
  • 50 g di burro
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
Ripieno
  • 350 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
  • 100 g zucchero a velo
  • 30 - 50 g di gocce di cioccolato a piacere
Terminare la preparazione
  • olio per frittura
  • 2 uova leggermente sbattute
  • pangrattato q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 7 g
Calorieën 1473 kJ / 352 kcal
Vetten 21 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...