Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 280 g di latte
- 30 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 350 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 100 g di zucchero a velo
- 30 - 50 g di gocce di cioccolato, a piacere
Terminare la preparazione
- olio per frittura
- 2 uova, leggermente sbattute
- pangrattato q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Sfinciuni
3h 30 min
Rosticceria siciliana
2hod.
Panelle
1 Std. 25 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Sfinci siciliane
2hod. 30min
Brioches siciliane
3h 15min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Brioche col tuppo
3h 30 min
Tetù
1h 50min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Granita di mandorle
10 min