Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optioneel)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi denocciolate
of 20 olive nere denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 24.2 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Calzone
2 godz. 50 min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40 min
Panini napoletani con uova sode
2 godz. 50 min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Brioche ai peperoni
2 godz. 45 min
Focaccia a sorpresa
2 Std.
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Parigina
3h 30min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Tortano speck e fontina
2 Std.
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.