Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 750 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 20 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina di forza (tipo manitoba)
- 150 g di zucchero q.b. per spolverizzare
-
300
g di olio di oliva
of 300 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 276 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 0.64 g
- Koolhydraten
- 6.64 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di cotica al sugo
1h 10 min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30 min
Panzerotti romani
1h 10 min
Ragù alla barese
4 Std.
Sfinci siciliani salati
3 Std. 30 Min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1h
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Melanzane alla siciliana
1sa 15 dk
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2 Std.
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Riso patate e cozze
1h