Apparaten en accessoires
Rosette
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u. 20min
8 pezzi
Ingrediënten
-
240 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
10 g di lievito di birra fresco
-
440 g di farina tipo 00440 g di farina tipo 1
-
10 g di sale
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
6 g
Calorieën
778 kJ /
186 kcal
Vetten
0.5 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane pugliese
29u. 20min
Panini rosette
23u. 20min
Pancarrè
5u.
Panini al latte
4u. 50min
Bauletti integrali allo speck
5u. 15min
Filone di sola semola
2u. 50min
Corona bordolese
5u. 20min
Parker Rolls (panini soffici)
3u.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Mantovanine
2u. 45min
Pagnotta casereccia
5u. 10min
Panini all'olio
3u. 10min