Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- 40 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1175 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Torta gelato ai frutti di bosco
11 Std. 30 Min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Diamanti al cioccolato
7 Std. 30 Min
Bicchierini ai 3 cioccolati
4h 30min
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1h 10min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Torta alle 3 mousse
5h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 godz.
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Torta al cioccolato con profiteroles
21h