Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna al cacao
- 10 g di burro
- farina tipo 00 q.b.
- 2 uova
- 60 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
Crema
- 2 uova, i tuorli e gli albumi separati
- 400 g di panna (35% di grassi) fredda
- 150 g di cioccolato bianco a pezzi
- 6 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 3 cucchiai di caffè istantaneo
- 20 g di zucchero a velo
- 50 g di crema al Whisky
Gelatina al caffè
- 250 g di acqua
- 2 cucchiai di zucchero
- 2 cucchiai di caffè istantaneo
- 3 fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1210.7 kJ / 289.4 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19.8 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 60.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta al cioccolato con profiteroles
21h
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 Std. 45 Min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Torta crema e cioccolato
1 godz. 35 min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 godz. 20 min
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23hod.
Yogurt mousse cake all'arancia
17sa 20 dk
Torta del cardinale
3h 30 min
Girelline alla crema e cioccolato (di Luca Montersino)
6 Std.