Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 1 base di pan di Spagna a metà
- 2 cucchiai di Rum
Farcia
- 200 g di crema gianduia
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di granella di nocciole
- 1 cucchiaino di Rum
- 30 g di wafer alla nocciola a pezzi
Decorazione
- 170 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 50 g di crema gianduia
- 50 g granella di nocciole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dolcetti semplici mandorle e cioccolato
5h 40min
Torta degli auguri
1 godz. 35 min
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Torta al cioccolato con profiteroles
21 Std.
Cannoli al nocciolato
20 Min
Torta al cioccolato bianco e crema al whisky
9 Std.
Crostata al tiramisù
3 Std. 15 Min
Crema tartufo
12 Std. 20 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Glassa al cioccolato
20 Min
Crostata morbida al cioccolato
2 godz. 40 min