Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cialda
- 25 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di caffè istantaneo
- 1 bustina di zucchero vanigliato
- 2 uova
-
30
g di burro a pezzi
of 30 g di strutto - 20 g di aceto di vino bianco
- 40 g di Marsala
Ripieno
- 700 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 120 g di zucchero
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 80 g di gocce di cioccolato
Terminare la preparazione
- 50 g di burro fuso
- 1 albume
- 1000 g di olio di semi di arachidi
-
50
g pistacchi tritati
of 50 g di frutta mista candita a pezzetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2606 kJ / 623 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 47.9 g
- Vetten
- 41.8 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Cassata gelato
11h 20min
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Iris siciliani
4u. 10min
Sfinci siciliani salati
3ωρ. 30 λεπτ.
Cannolo siciliano scomposto
30 min
Torta di crêpes tiramisù
6h 30min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Cartocci e viennesi siciliani
3 godz. 15 min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Rosticceria siciliana
2h
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Crocchette di patate
1h 10 min