Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 2 cucchiai di dado per brodo di pesce
- 400 g di pomodori pachino a metà
- 400 g di pesce misto (molluschi, crostacei e frutti di mare), pulito (peso netto)
- 750 g di acqua
- 400 g di riso Arborio
- 1 tuorlo
- 2 uova sbattute
- pangrattato
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 37.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cassola cagliaritana
1h
Lasagne al profumo di mare
1 godz. 35 min
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
5min
Sushi di kiwi
1h 50min
Sagne chine
1h 40min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2h 30min
Sushi allo spada affumicato
55min
Dolce al semolino con albicocche e crema inglese
50min
Agnello cacio e uova
1h
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1h 5min
Fagottini di polpo
1h 40min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45min