Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
of 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.48 g
- Koolhydraten
- 10.11 g
- Vetten
- 6.49 g
- Vezels
- 0.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Crocchette di tonno
10h
Crocchette con salame piccante
9h 30min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Girelle alla pizza
3h 10min
Calzoni vegetariani
1 Std. 50 Min
Ciambelle salate farcite
4h 5min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Piadine di patate
9h 25min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min