Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- 250 g di riso a chicco corto
-
650
g di brodo di pollo
of 650 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo di pollo - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- pangrattato
- olio per frittura
- 2 - 3 uova sbattute
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 472 kJ / 113 kcal
- Eiwitten
- 3.48 g
- Koolhydraten
- 10.11 g
- Vetten
- 6.49 g
- Vezels
- 0.27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone
2h 50min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Crocchette di riso al forno
1 godz. 35 min
Crocchette di borlotti
40min
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Panzerotti alla romana
55min
Crocchette di melanzane
35min
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Polpette di ricotta
50min
Crocchette di patate e speck
3 godz. 20 min