Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1u. 50min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Pappardelle ripiene di piselli
2u. 25min
Champignon ripieni al forno
1h
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20 min
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1h
Ravioli lucani
1h
Ravioli con ripieno di pesce
1h 30min