Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 carota a rondelle
- 300 g di cuori di carciofo a pezzi, ammollati in acqua e limone
- 1 pizzico di sale
- 315 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 30 g di burro
- 100 g di porro a rondelle
- 60 g di formaggio fresco spalmabile di capra
- 1 tuorlo d'uovo
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 30.2 g
- Koolhydraten
- 66.2 g
- Vetten
- 37.6 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di agnello
1u.
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Ravioli luganega e porcini
2u.
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min
Pastella per fritti
1u.
Salsa della nonna
3h 30min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Cappellacci di zucca
1h 30 min
Ravioli ai carciofi
1h 30 min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Tortelli di ricotta e melanzane
1u. 20min