Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panino cheeseburger
- 10 g di lievito di birra fresco
- 25 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di acqua
- 200 g di farina manitoba
- 50 g di vino bianco
- 2 uova
- 20 g di burro morbido
- 15 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
Salsa cheeseburger
- 50 g di cipolla bianca
- 100 g di maionese
- 50 g di salsa di senape
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
Hamburger
- 400 g di punta di petto di manzo a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di carne di vitello a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di salsa di senape
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
Terminare la preparazione
- 12 fette di bacon affumicato
- 8 fette di Cheddar
- 1 cipolla a fette sottili
- 2 pomodori a fette sottili
- 4 foglie di lattuga verde tipo iceberg, lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4372 kJ / 1045 kcal
- Eiwitten
- 60.7 g
- Koolhydraten
- 96.7 g
- Vetten
- 47.8 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Hot dog
4 Std. 55 Min
Empanadas di pollo argentine
4h
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6 Std. 30 Min
Pane per hamburger
3h 20min
Donuts
4h 25min
Canapè mini hamburger
4h 10min
Mini kebab e patate con salsa yogurt alla menta
40min
Panini alla griglia con salsiccia (Boerewors)
2h 20min
Bretzel (di Luca Montersino)
3h
Knodel
1h
Pain au chocolat
5h
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min