Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Amaretti sardi
45 Min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Malloreddus alla campidanese
3h
Favata sarda
1ωρ.
Panada sarda
2小时 55 分钟
Pabassinas di Mongongiori
1ωρ. 30 λεπτ.
Zeppole sarde
3h
Muffin cardinali
50min
Tiliccas sarde
2ωρ. 20 λεπτ.
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Seadas
1h 5min
Papassini sardi
8 Std. 45 Min