Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 100 g di zucchero
- 250 g di ricotta di pecora ben scolata
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 1 uovo
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di vaniglia burbon in polvere
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 40 g di strutto
- 120 g di acqua
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Seadas
1h 5min
Cinghiale in umido
1u. 45min
Papassini sardi
8h 45 min
Baci di meringa ai mirtilli
3j 30 menit
Muffin cardinali
50min
Polenta sarda
1hod. 30min
Zeppole sarde
3h
Tiliccas sarde
2h 20 min
Malloreddus alla campidanese
3h
Panada sarda
2hod. 55min
Amaretti sardi
45min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2j 30 menit