Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di nocciole sgusciate
- 50 g di latte
- 40 g di zucchero
- 2 cucchiai di caffè solubile
- 5 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di mascarpone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 24.8 g
Alternatieve recepten
Cioccolata calda alla vaniglia
15 min
Cioccolata bianca calda ai pistacchi
15 min
Mousse al caffè (senza lattosio)
3 Std. 20 Min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Diamanti ripieni di gelato al whisky
5h 55min
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3h 30min
Mousse al pistacchio
1 godz. 30 min
Crema alla lavanda con cereali croccanti al burro di arachidi (di Mirko Ronzoni)
30 min
Budino agli agrumi
3h 15min
Cioccolatini alle mandorle
2 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min