Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasti
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 280 g di acqua
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di mozzarella per pizza a cubetti
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192.5 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 0.9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Pastella per fritti
1h
Bomboloni salati
3h 20 min
Panzerotti alla romana
55min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Lattughe ripiene
1h 10min
Torta salata lucana
1h 10min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40min
Crocchette di patate e speck
3h 20 min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Agnolotti al brasato
3h