Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasti
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 280 g di acqua
- 7 g di lievito di birra disidratato (1 bustina)
- 1 cucchiaino di zucchero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 0
- 200 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 g di mozzarella per pizza a cubetti
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192.5 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 0.9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crocchette ai funghi porcini
2h 50min
Ventaglietti ricoperti
2sa 40 dk
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1h 15min
Mini valdostane al kamut
1 Std. 5 Min
Bomboloni salati
3h 20min
Ventagli di pasta sfoglia
1u. 20min
Gelatine di marshmallows
24h 45min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Anelli di cipolla fritti
35min
Crocchette di patate
1h 10min
Gnocco fritto modenese
35min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min