Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 83.6 g
- Vezels
- 83.6 g
Alternatieve recepten
Conserva di pomodoro classica
7h 20 min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Confettura di albicocche
1h 30min
Funghetti sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Confettura di fragole classica
1h 5min
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Carciofi ripieni
50 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min