Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di aceto di vino bianco (acidità min. 6%)
- 250 g di vino bianco
- 15 g di sale
- 10 - 12 cuori di carciofo (50 g cad. circa, vedere consiglio 1)
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 2 foglie di alloro secche, sbriciolate
- 3 pizzichi di prezzemolo secco
- 1 pizzico di rosmarino secco in polvere
- 10 grani di pepe nero
- 80 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 3329 kJ / 795.7 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 83.6 g
- Vezels
- 83.6 g
Alternatieve recepten
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Pastella per fritti
1h
Pesche sciroppate
721h 20min
Zucchine piccanti
55min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30 min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Funghetti sott'olio
721h
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di uva
50min