Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 323 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoni alla pugliese
721h 10 min
Composta di pomodori e capperi
1j
Zucchine piccanti
55 Min
Pomodorini al naturale
1j
Carciofini sott'olio
721h 30min
Conserva di melanzane
1j 30 menit
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20 min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min