Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 323 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperoncini farciti sott'olio
721hod. 20min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721hod. 40min
Patè di peperoncini
30min
Composta di pomodori e capperi
1j
Carciofini sott'olio
721h 30 min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Pastella per fritti
1j
Pesche sciroppate
721hod. 20min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Zucchine sott'olio
723h 15min