Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di aceto di vino bianco
- 200 g vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 3 spicchi di aglio
- 2 foglie di alloro fresche
- 2 chiodi di garofano
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 500 g di funghi freschi piccoli (champignon, chiodini, ecc.), puliti
- 8 grani di pepe nero
- 300 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 12498 kJ / 2987 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 323 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1u.
Cipolline sott'olio
361h 10min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Salsa di verdure miste agrodolci
744h 45min
Pomodorini al naturale
1u.
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Pesche sciroppate
721h 20min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3u. 30min