Apparaten en accessoires
Pane nero siciliano
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 50min
10 porzioni
Ingrediënten
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
280 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele1 cucchiaino di malto di orzo
-
500 g di farina di semola di grano duro integrale
-
10 g di sale
-
2 cucchiai di semi di sesamo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
6 g
Calorieën
776 kJ /
183 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
40 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Giro d'Italia
85 recepten
Italië
Italië
Pane e panini
61 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Il pane di Altamura
4u.
Spighette al kamut
3u. 55min
Pane pugliese
29u. 20min
Corona bordolese
5u. 20min
Muffolette
3u.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4u.
Mafalde siciliane
2u. 15min
Filone di sola semola
2u. 50min
Pane siciliano
2u. 45min
Pane al semolino
4u.
Pane ai cereali con i semi
3u. 10min
Panelle
1u. 25min