Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 200 g di mozzarella di bufala a pezzi
-
250
g di formaggio Squacquerone
of 250 g di crescenza - 1 pizzico di pepe macinato
- 2 mazzetti di rucola, pulita e spezzettata con le mani
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 53.8 g
- Vezels
- 5.3 g
Alternatieve recepten
Pizza di patate alle verdure
2h
Pizza alle zucchine
1u. 45min
Pizza bianca alla ligure
1u. 45min
Pizza ai peperoni
1u. 55min
Pizza frescolina
1h 40min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min
Pizza alla romana
1h 40min
Focaccia alla crema di formaggi
2j 10 menit
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza alle verdure
2hod. 5min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Pizza Margherita e basilico
2j 10 menit