Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro
Crema
- 70 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 6 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
Salsa ai kiwi
- 2 kiwi sbucciati, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di zucchero
- 2 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Cheesecake vaniglia e cioccolato
7h 35min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min
Cheesecake all'arancia
5h 40min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3 Std. 45 Min
Cheesecake al cioccolato bianco
9 Std. 30 Min
Cheesecake al limone
5 godz. 25 min
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1 Std. 40 Min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35 min
Torta fredda alla crema gianduia
50min
Cheesecake cotta alle fragole
1 Std. 30 Min