Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 300 g di biscotti secchi al cioccolato
- 80 g di burro
Crema
- 70 g di zucchero
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 6 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
Salsa ai kiwi
- 2 kiwi sbucciati, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 20 g di zucchero
- 2 fogli di gelatina (2 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10 min.
Cheesecake all'arancia
5h 40 min
Soufflè ai due cioccolati
20min
Cheesecake ricotta e pere
4h 35 min
Cheesecake cotta alle mele
6 godz. 30 min
Tiramisù menta e cocco
8 Std. 35 Min
Torta di limone destrutturata
40min
Tiramisù ai frutti esotici
5 Std. 20 Min
Cuore di cheesecake ai lamponi
7h
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35 min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30min