Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 250 g di farina tipo 00
- 2 uova
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di patate a tocchetti
- 600 g di code di gambero fresche sgusciate e private delle interiora
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Terminare la preparazione
- 10 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate, a striscioline
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori freschi a cubetti
- ½ cucchiaino di sale
- farina q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 72.6 g
- Vetten
- 17.4 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè al salmone
1ωρ. 50 λεπτ.
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 Std.
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40 min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Gnocchi di patate ripieni di zucchine
1h 10 min
Tartufo al cioccolato
11h 20min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1ωρ. 30 λεπτ.
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 λεπτ.
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40 min