Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 729 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Crocchette di pesce alla menta
10h
Panzanella di pescatrice e peperoni
3 Std.
Agnello cacio e uova
1h
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Ceviche di salmone
48u. 15min
Pollo alla pechinese
55min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1h 15min
Tartine di melanzana con formaggio e cipolla caramellata
1h 5min
Coniglio alla mediterranea
50min