Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 729 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastella per fritti
1h
Piccole pastiere
2h
Frittelle di baccalà
12h 50min
Babà napoletano
3 Std.
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Mini soufflé
1h 15min
Crispedduzzi calabresi
1 godz. 5 min
Antipasto di alici agli agrumi
2 godz. 10 min
Alici ripiene
50 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3 Std.
Cozze ripiene
1 Std. 30 Min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min