Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 250 g di baccalà precedentemente ammollato, dissalato, spellato e a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 2 chiodi di garofano
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 100 g di cipolle a metà
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco piccolo privato dei semi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 uovo
- 200 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaio di lievito istantaneo per torte salate
- 1000 g di olio di arachidi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 729 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Filetti di agnello all'aglio
1h
Pastella per fritti
1h
Frittelle di baccalà
12h 50min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 Std. 40 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Éclair alla crema di limone
4h
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Crostata meringata all'arancia
30 min
Focaccia ai friarielli
2 Std. 15 Min
Baccalà fritto in pastella
1 Std. 10 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min