Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2912 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 72.5 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Panzerotti alla romana
55 Min
Fazzoletti Jôf Fuart
2h 30min
Bignè lumachine
Geen beoordelingen
Crêpes con finocchi e formaggio di capra
55 Min
Bignè cake
4h
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Lasagne valtellinesi
2h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Pasticcio di tortellini
1h 30min
Pasta gratinata
50 min