Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di funghi porcini freschi
- 600 g di fesa di tacchino a tocchetti (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 fette di speck (circa 150 g)
- 6 fette di provola piccante (circa 150 g)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 4 patate a pasta gialla medie, pelate e a fette (alte 1 cm)
- 40 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Charlotte al pandoro e spumante
4 Std. 50 Min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min
Terrina ai due colori
1h 20 min
Involtini di spigola
40 min
Involtini di vitello
35min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Bicchierini prosciutto e melone
3h 25min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30 min