Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 242.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di riso
2h
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Croissant salati agli spinaci
3 Std.
Tortino di verdure al Bitto
1 Std. 10 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 Std. 10 Min
Crocchette ai funghi porcini
2 godz. 50 min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50min
Spiedini di pollo alla provenzale
45min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1h 35min