Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, lavati e asciugati
- 12 patate novelle piccole, lavate, con la buccia
- 20 g di scalogno
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita mista
- 20 g di vino bianco
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1476.9 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 46.1 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 242.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Polpette di carne, funghi e carciofi
55min
Melanzane ripiene all'orientale
1u. 20min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 Min
Polpette di riso
2u.
Pizza ai frutti di mare
2u.
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min
Cipolle ripiene al prosciutto
1u.
Petto di pollo con crema di zucchine
40min