Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di acqua
- 650 g di patate a pasta dura, pelate e a rondelle (1 cm)
- 200 g di zucca, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- 40 g di Grana Padano, grattugiato
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 60 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 60 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 150 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Calzoni vegetariani
1h 50min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Kroketi de atun
1 Std.
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1 Std.
Cordon bleu al grano saraceno
35min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Polpette di spinaci
35min