Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di acqua
- 650 g di patate a pasta dura, pelate e a rondelle (1 cm)
- 200 g di zucca, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- 40 g di Grana Padano, grattugiato
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 60 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 60 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 150 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35 Min
Svizzere classiche
35 Min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1j 30 menit
Erbazzone reggiano
2j
Verdure ripiene
1j 20 menit
Cannelloni spinaci e ricotta
1j 30 menit
Polpette di spinaci
35 Min
Polpette di ricotta
50 menit
Crostata salata di spinaci
1j
Crocchette di patate
1h 10 min