Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato, in 4 pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di vino bianco
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 70 g di peperone verde a tocchetti
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 4 - 5 pomodori maturi a pezzi
- 150 g di passata di pomodoro
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 22.2 g
- Vetten
- 11.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Frittelle di baccalà
12 godz. 50 min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Tegamini di cipolle e alici
1h
Alici ripiene
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalá alle olive
25 Min