Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1sa 15 dk
Tortino di verdure al Bitto
1h 10 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50 min
Polpette di funghi alla siciliana
50 min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35 min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1 godz. 40 min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Maiale alla Colombo
1h 25 min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1h 10 min
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Melanzane ripiene
1h 30 min