Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di polpa di agnello, disossato e a tocchi
- 700 g di acqua
- 4 melanzane (600 g circa), a metà nel senso della lunghezza
- 200 g di riso
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- 4 cipolle a metà
- 100 g di olive nere
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1439 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Terrina di verdure e uova
3h 20min
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 Min
Carne di manzo speziata (Boboti)
1h 15 min
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Insalata di riso vegetariana
40min
Salsiccia, zucca e patate con salsa
50min
Agnello al vino
40min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Melanzane ripiene
1h 30min