Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno allo zafferano
- 1 uovo
- 100 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di pangrattato
- ½ - 1 bustina di zafferano in polvere, a piacere
- 1 pizzico di sale
Involtini e verdure
- 250 g di funghi champignon, puliti, senza gambi
- 400 g di patate, pelate e a pezzi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 15 g di semi di sesamo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
6
fette di pancetta tesa di maiale
of 6 fette di guanciale di maiale sottili - 6 fette di carne di manzo tipo scottona (250 g circa)
- 6 fette di melanzana sottili (0.5 cm circa)
- 6 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 700 g di acqua
Salsa al prezzemolo
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 fette di formaggio fuso
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini lucani
50min
Involtini di vitello
35min
Filetto di pollo con salsa Gravy
2h 5min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Raviggiolo di Cernusco
2 godz. 30 min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54 min
Scaloppine alla perugina
30min
Tacchino in agrodolce
1 godz. 10 min
Involtini al pomodoro
55min