Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 800 g di acqua
- 1500 g di cozze fresche pulite
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zafferano
- 200 g di panna (35% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 18.9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Cozze al vino bianco
40 min
Cozze alla Medoc
50 min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Pepata di cozze
55 min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Polpo in rosso
35 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Paella
1 Std. 50 Min
Spaghetti cozze e limone
55 min
Zuppa di cozze
1h