Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 250 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 70 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 650 g di carne trita di maiale
- 50 g di speck a striscioline (larghe 1 cm circa)
- 100 g di coppa di maiale a striscioline (larghe 1 cm circa)
- 2 cucchiai di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di mele verdi Granny Smith, sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)
- 90 g di carota lessa
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 23.4 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Pollo con funghi al vino rosso
55 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min
Insalata di riso alla birra
1h 40 min
Pasticcio di pollo mediterraneo
55 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50 Min
Rosette al radicchio
2h
Involtini di scottona
1h 10min
Polpettine danesi
45 Min