Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 carote, pelate
- 500 g di acqua
- 100 g di spinaci baby freschi, puliti ed asciugati
- 4 fette di prosciutto cotto
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati (20 aghi)
- 10 fagioli rossi in scatola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35min
Bicchierino di latte e caffè
1h 30min
Corona di orsetti
3 Std.
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 Std. 15 Min
Omini di pomodori
1h
Bibita ACE
10min
Cestino di brisèe con taccole e sgombri
1h 30min
Sformatini di Parmigiano su letto di verdure stufate a vapore con aceto balsamico
50min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Piadina romagnola farcita
55min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30min