Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3832 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 71.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1小时 20 分钟
Uva e stilton ai pistacchi
15min
Crema spalmabile al salmone
10min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Uova mimosa con sardine
35 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1h 5min