Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3832 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 71.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Bignè con tre mousse
2h
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3 godz. 35 min
Salsa bois boudran
10 Min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 Min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Ravioli di cioccolato con crema alla vaniglia
1 godz. 20 min
Barchette agli asparagi e salmone
50 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 dk