Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3832 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 71.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35min
Antipasto di funghi e capesante
35 min
Torrette d'anatra e gambero
40 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Burro mediterraneo
5h 20min
Tartellette sfiziose ai formaggi
50 min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5sa 30 dk
Bignè con tre mousse
2h
Bicchierini di zucchine con formaggio
45 min
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
1h
Anatra all'arancia
1h 35 min