Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3832 kJ / 916 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vetten
- 71.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porcini al funghetto
50 min.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2h 5min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Salsa alla reggiana
15 Min
Fagottini di granchio
35 Min
Zuppa di aragosta
1h
Éclair con caramello al burro salato
19h
Arroz caldoso
1u. 10min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min.
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min