Brodetto alla triestina

Brodetto alla triestina

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di code di gambero
  • 8 canocchie tagliate in 3 pezzi
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 200 g di vino bianco secco
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di vongole fresche, spurgate
  • 800 g di pesce misto per zuppa
  • farina tipo 00 q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • sale q.b.
  • 4 fette di polenta (optioneel) bianca, abbrustolita

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 54.6 g
Calorieën 1950 kJ / 466 kcal
Vetten 21.9 g
Koolhydraten 13.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...