Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 54.6 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodetto ricco con crostoni
1h
Zuppa di pesce misto
40 min
Brodetto romagnolo
50 min
Zuppa primaverile
40 min
Ceviche peruviana
1h 35 min
Frittatine di mare
35min
Carciofi alla romana
50 min
Minestrone
45 min
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 Min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10 min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min