Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di code di gambero
- 8 canocchie, tagliate in 3 pezzi
- 200 g di passata di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 100 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- farina tipo 00 q.b.
- 800 g di pesce misto per zuppa
- sale q.b.
- 4 fette di polenta bianca, abbrustolita (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 54.6 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 21.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannocchie al Varoma
55min
Crema di zucca e calamaretti
35min
Zuppa di patate e spinaci
1h
Brodetto romagnolo
50min
Conserva di barbabietole in agrodolce
12ωρ. 30 λεπτ.
Brodetto di Fano
1h
Filetti di agnello all'aglio
1h
Granchio ripieno
1h 10min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1 Std. 45 Min
Luccio alla gardesana
50min