Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto alle erbe
- 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
- 6 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di caprino
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di bresaola a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1246 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Quiche ai pomodorini
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Mini cheesecake al pomodoro
3 Std. 25 Min
Danish salate
1h 45min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Bignè a sorpresa
2h
Piccoli tramezzini farciti
50min
Bignè al formaggio
1h 5min