Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova
- 50 g di burro fuso
- 100 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Farcitura
- 150 g mortadella a pezzi
- 100 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 125 g di mascarpone
- 1 cucchiaio di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1703 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 31.9 g
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Cucchiaini di sfoglia con mousse al prosciutto cotto
50min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Tortino di patate dal cuore morbido
1h 20min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Polpette di mortadella
20min
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Girelle alle erbe con bresaola
8h
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h