Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Croissant con tonno affumicato
6h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Filone saporito
5h 20min
Millefoglie pepe e origano
4h 30min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pane rosa alle barbabietole e finocchietto selvatico
2h 30min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Panini integrali alle erbe
4h 45min