Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min
Pane alle olive
2u. 20min
Bottoncini al latte semidolci
5h 10min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Ruote limone e pepe
1h
Chiocciole al formaggio
4 Std. 15 Min
Mini brioche alle olive e pomodori secchi (vegan)
4 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Nodini mediterranei
3 Std. 50 Min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min