Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filoncini alle olive e formaggio
1 godz. 50 min
Nodini alle olive
4h 30min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Panini alle erbe
3h 5min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4h 30min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Crackers al rosmarino
3h