Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformato
- 350 g di latte
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di burro + q.b.
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di cipolla dorata, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (veder consigli)
- 1000 g di acqua
- 250 g di patate a dadini piccoli
- 4 uova
Salsa
- 80 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di carota
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1455 kJ / 348.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricciarelli
7 Std.
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min
Mousse di baccalà
45min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 Std. 30 Min
Choux al merluzzo
1h 40 min.
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1h 10 min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min