Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformato
- 350 g di latte
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di burro + q.b.
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di cipolla dorata, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (veder consigli)
- 1000 g di acqua
- 250 g di patate a dadini piccoli
- 4 uova
Salsa
- 80 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di carota
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1455 kJ / 348.2 kcal
- Eiwitten
- 25.1 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1sa 35 dk
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Seppie in zimino
40 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Pasticcio di baccalà
1h 30min
Baccalà alla Veracruz
1h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3u. 30min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà gratinato
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min