Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di melanzane
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale (optioneel)
- 2 pizzichi di pepe
- 4 filetti di acciuga sott'olio spezzettati
- 10 g di capperi sott'aceto, ben scolati
- 150 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane ripiene light
1 Std.
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Cipolle al gratin
1 Std.
Fagottini di melanzane
1h 45min
Carciofi in agrodolce
30min
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Rose di melanzane al tonno
35min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Carpaccio di melanzane
45min
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1 Std. 15 Min
Rotolini di zucchine e salmone
50min