Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di melanzane
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 pizzichi di sale (optioneel)
- 2 pizzichi di pepe
- 4 filetti di acciuga sott'olio spezzettati
- 10 g di capperi sott'aceto, ben scolati
- 150 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1335 kJ / 319 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tegamini di cipolle e alici
1h
Cheesecake al pesto genovese
9h
Terrina di verdure e uova
3 Std. 20 Min
Verdure ripiene
1h 20min
Polpette di melanzane
45 min.
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8 Std.
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30 min.
Salatini vegetariani
50 Min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Sformatini di verdure
50 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min.
Peperoni ripieni
1h 5min