Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Polpo in rosso
35min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Costolette di agnello in crosta
2h 30min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Bresaola con spinaci e bietoline
40min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min