Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Branzino al sale aromatico
55 Min
Orata al sale
40 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 min
Salmone in crema di funghi con patate
50 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 Std. 10 Min
Salmone in salsa di lamponi
2h 50min
Delizia di pollo al crescione
50 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Pesce spada agrumato
35 min