Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per spennellare
- 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
- 500 g di acqua
- 100 g di pane carasau
- 20 g di succo di limone
- 30 g di succo di arancia
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3184 kJ / 761 kcal
- Eiwitten
- 44.6 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 32.7 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Orata al sale
40 Min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 Std.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 godz. 10 min
Seppioline e gamberi gratinati
1 godz. 10 min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 godz. 50 min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Gallinella con macedonia di verdure in olio aromatico
40 Min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55 Min
Involtini di spigola
40 Min
Insalata di pesce spada e pinoli
40 Min