Carpaccio di pesce spada su pane carasau

Carpaccio di pesce spada su pane carasau

2.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 160 g di pesce spada per carpaccio (circa 12 fette sottili)
  • 500 g di acqua
  • 100 g di pane carasau
  • 20 g di succo di limone
  • 30 g di succo di arancia
  • 1 pizzico di origano secco
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 606.5 mg
Eiwitten 43.4 g
Calorieën 3295.7 kJ / 787.7 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...