Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 330 g di birra chiara (1 lattina)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Vinaigrette
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- 1 pizzico di sale
Terminare la prepazione
- 2 cetrioli a rondelle
- 300 g di wurstel (di pollo o di maiale) a rondelle
- 150 g di caciotta a pezzi (1-2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3278 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 46.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Cous cous dell'orto
30 Min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 Min
Sformatini di riso tricolore
1 Std. 25 Min
Insalata di riso
40 Min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1 Std. 10 Min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1 Std.
Risotto primavera allo speck
1 Std. 5 Min
Cous cous veloce con verdure crude
20 Min
Insalata di riso, frittata e verdure
50 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min