Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 fettine di zenzero fresco (a piacere)
  • 50 g di uvetta precedentemente ammollata in acqua tiepida
  • 30 g di pinoli
  • 350 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 350 g di pasta secca tipo cavatappi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16.2 g
Calorieën 1941 kJ / 464 kcal
Vetten 13.1 g
Vezels 5.2 g
Koolhydraten 75.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...