Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di nocciole sgusciate e tostate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 30 g di scalogno a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo o arancione a tocchetti (2 cm)
- 5 g di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale fatto in casa (senza glutine)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale (senza glutine) - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta di riso corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Insalata di riso, frittata e verdure
50min
Torta soffice alla fecola (senza glutine)
1h
Penne risottate con verdure
35min
Pasta sfiziosa
30min
Casarecce risottate al limone
30min
Penne al sedano
30min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min