Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di nocciole sgusciate e tostate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 30 g di scalogno a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo o arancione a tocchetti (2 cm)
- 5 g di curcuma in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale fatto in casa (senza glutine)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale (senza glutine) - 1 cucchiaino di sale
- 350 g di pasta di riso corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 13.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30 min
Penne al sedano
30 min
Penne integrali risottate con salsiccia e arachidi
35min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35min
Casarecce risottate al limone
30 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Penne risottate con verdure
35min
Risotto alla campagnola
30 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min