Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà, patate e funghi
45min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla Soutelo
30min
Brandada di baccalà alla portoghese
1hod. 30min
Baccalà al forno con broccoli
1hod. 30min
Sgombri all'agro
1u. 45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min