Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Stoccafisso con i porri
50 Min
Sagne chine
1h 40min
Baccalá alle olive
25min