Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate, pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45 min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalá alle olive
25 phút
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Carciofi in agrodolce
30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Spaghetti cozze e limone
55min