Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate, pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Lumachine in rosso
1h 40min
Stufato di vitello
1 Std.
Riso patate e cozze
1 Std.
Cozze allo zafferano
55min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Calamari cipolle e patate
50min
Ragù alla barese
4 godz.
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Sugo di cozze e vongole
1 Std. 20 Min
Risotto autunnale
50min