Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (optioneel)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Pollo alla romana
1h 10min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 godz. 45 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Agnello al vino
40 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min