Stufato di vitello

Stufato di vitello

3.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 3 foglioline di salvia fresca lavate ed asciugate
  • 500 g di spalla di vitello
  • 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di Marsala secco
  • 200 g di brodo vegetale (optioneel)
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Eiwitten 10.7 g
Calorieën 594 kJ / 142 kcal
Vetten 6.4 g
Vezels 0.7 g
Koolhydraten 6.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...