Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglioline di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 500 g di spalla di vitello
- 300 g di funghi freschi tipo cardoncelli, puliti e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di Marsala secco
- 200 g di brodo vegetale (optioneel)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 6.4 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50min
Agnello al vino
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo con crema di verdure
50min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Scottiglia
1h 30min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min