Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 52.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Alici ripiene al Varoma
50min
Polpette con le sarde
25 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Mousse di baccalà
45min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Insaporitore per pesce
10 Min