Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 52.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50 dk
Brodetto alla triestina
1sa
Sformatini di gamberi e verdure
35 dk
Bruschetta terra e mare al piccante
35 dk
Zuppa di pesce misto
40 dk
Pepata di cozze
55 dk
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1h 15min
Spiedini di frutta e cioccolato
30 Min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Antipasto di funghi e capesante
35 dk
Insalata di polpo con dressing al lime
1sa