Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di alici, adatte al consumo a crudo (vedi consigli)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia
- 70 g di succo di limone
- 500 g di acqua
- 180 g di peperoni rossi a listarelle (1 cm circa)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 2297 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 52.8 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 28.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1hod. 30min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Pepata di cozze
55 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Fumetto di gamberi speziato
35 min
Triglie con marinata di capperi e olive
1hod.
Alici ripiene al Varoma
50 Min
Lumachine in rosso
1h 40min
Antipasto di alici agli agrumi
2 Std. 10 Min
Alici ripiene
50 Min
Carciofi alla romana
50 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min