Anello di riso giallo al tonno e olive

Anello di riso giallo al tonno e olive

4.3 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 10 g di burro
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 1 bustina di zafferano
  • 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
  • 50 g olive nere denocciolate

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12 g
Calorieën 1853 kJ / 443 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...