Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 50 g olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45 min
Risotto allo Champagne
25 Min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Risotto al Barolo
30 min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Stelle di mare
30 min
A ‘ngornata
2h 20 min
Tiramisù all'ananas e fragole (vegan)
2h 30 min
Farina di patate
8 Std. 15 Min
Risotto alla campagnola
30 min