Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di burro
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio, Parboiled cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 bustina di zafferano
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato (peso netto)
- 50 g olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1853 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla birra
35 Min
Risotto verde
30 Min
Caldo freddo di risotto al baccalà
1 Std. 20 Min
Risotto allo Champagne
25 Min
Cioccolata alla gianduia
15 Min
Crostata al salame e formaggio (senza glutine)
2 Std. 10 Min
Cioccolata allo zenzero
30 Min
Risotto alla parmigiana
30 Min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35 Min
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Salsa alla reggiana
15 Min