Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 800 g di acqua
- 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
- 200 g di spinaci freschi, le foglie
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 20 g di pane raffermo
- 1 cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- farina q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2966 kJ / 709 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 81.6 g
- Vetten
- 29.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tigelle
3h 50min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Gnocco fritto modenese
35min
Gnocco al forno con i ciccioli
4 Std. 50 Min
Spongade della Val Camonica
5h
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Croissant con tonno affumicato
6 godz.
Coppia ferrarese
1 Std.
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2 Std. 30 Min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55 Min