Casoncelli ripieni di salsiccia e patate

Casoncelli ripieni di salsiccia e patate

4.5 17 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 800 g di acqua
  • 300 g di patate pelate e a fettine (2 mm)
  • 200 g di spinaci freschi le foglie
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 20 g di pane raffermo
  • 1 cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di salsiccia cruda spellata, a pezzi
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • farina q.b.
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 29.8 g
Calorieën 2966 kJ / 709 kcal
Vetten 29.3 g
Vezels 4.2 g
Koolhydraten 81.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...