Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
of 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 99.8 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia spinaci e olive
1h 30 min
Pane alla birra
4u. 55min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1u.
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Sgombri all'agro
1u. 45min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Ciambella del mugnaio
40min
Focaccia dolce alle mele
1u. 45min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min