Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra
- 500 g di farina tipo 0
- 3 cucchiaini di sale
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di origano secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
-
180
g di alici fresche pulite e diliscate
of 180 g di filetti di acciuga sott'olio - 50 g di patata tagliata a fette sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2414 kJ / 577 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 99.8 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate
2u. 50min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Pane pugliese
29h 20min
Veneziane mignon
2u. 30min
Salatini vegetariani
50min
Crostata di pere
1h 40min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Manhattan Clam Chowder (Zuppa di vongole)
45min
Galette des rois al cioccolato
2u. 30min
Pizzo Salentino con la gialletta
3u. 30min
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min