Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti, a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di burro a pezzi
- 150 g di farina tipo 00
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 800 g di latte intero a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- pangrattato
- 2 - 3 uova sbattute
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 295 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 1.65 g
- Koolhydraten
- 4.08 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0.11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate duchessa
1 Std.
Cozze alla Medoc
50 Min
Chawan mushi
35 Min
Crocchette con salame piccante
9 godz. 30 min
Biscotti al burro
50 Min
Delizia al cioccolato
40 min
Pasticcio di manzo e funghi
2h 20 min
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10 min
Palline di pane fritte
3 godz. 15 min
Mini croissant con pancetta affumicata
2h
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1 Std.
Lasagna di mare con pesto di prezzemolo
1 Std.